Naschools aanbod

In de gemeente Schouwen-Duiveland worden regelmatig naschoolse activiteiten georganiseerd voor jeugd van 2 tot en met 26 jaar. Deze activiteiten worden georganiseerd  door het initiatief BLOEI!, dit is een initiatief van de gemeente Schouwen-Duiveland en een lang gekoesterde wens van de gemeente, de schoolbesturen en de kinderopvang.

Naschoolse activiteiten zijn niet alleen leuk om te doen, ze zijn ook nog eens goed voor de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Ze ontdekken talenten. En het voorkomt dat jongeren gaan ‘hangen’ en zich vervelen. Daarnaast is onze wens om meer gelijke kansen voor iedereen te creëren. Door de activiteiten voor een laag bedrag aan te bieden, hopen we dat alle kinderen en jongeren kunnen meedoen met BLOEI! Om de kans te vergroten dat veel kinderen en jongeren deelnemen aan BLOEI! willen we de activiteiten zo verspreid mogelijk aanbieden over de verschillende kernen. Door BLOEI! is Schouwen-Duiveland een nog leukere gemeente om in te wonen, werken en leven.

Kijk voor het aanbod en aanmelden op https://www.bloeisd.nl/

Wanneer je informatie wilt over het aanbod op een bepaalde locatie klik je op deelnemers. Ben je een aanbieder van een activiteit dan kun je het contactformulier voor aanbieders invullen via de knop aanbieders. Je kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met Donny Klem, de coördinator van Bloei!:

T: (0111) - 45 20 00
 
M: 06 - 83576628
 
E: bloei@schouwen-duiveland.nl