Alois de Munck

Hallo, ik ben Alois de Munck en ik mag de gymlessen bij de Radarscholen verzorgen. Elke dag een andere school waar overal altijd enthousiast kinderen je begroeten en bevragen over wat ze nu weer in de gymles te wachten staat. Hierbij staat voor mij plezier voorop met in het kielzog de kwaliteit. Belangrijk vind ik dat kinderen niet alleen regelmatig bewegen, maar ook veelzijdig. Daarbij probeer ik ze kennis te laten maken met (plaatselijke) sportverenigingen, maar ook juist die sporten die niet zo vanzelfsprekend zijn, zodat kinderen een groter palet krijgen om hun voorkeuren en talenten te kunnen uitzetten.

In het kader van meer bewegen, houd ik me ook bezig met de Dynamische School, waarbij ik scholen kan begeleiden met het meer in beweging zetten van de kinderen gedurende de schooldag. Dit betreft onder andere bewegen in de klas, maar juist ook naar buiten, of bewegen terwijl je leert, of andersom. Ook hier kijk ik dan kritisch mee naar de kwaliteit van de les: plezier en leren kan heel goed samengaan!

In overleg met Schouwen-Duiveland Vitaal kunnen er dan projecten uitgezet worden bij de scholen, waarbij ik dan in mijn functie de verbinding kan maken tussen gemeente en school. Zo bereik ik voor en met Schouwen-Duiveland Vitaal niet alleen Zierikzee, maar ook Burgh-Haamstede, Scharendijke en Kerkwerve.

info@sdvitaal.nl

06-38770043